Cistella

No hi ha productes a la seva cistella

Qui som?


Benvinguts a Carnisseria Victòria
 

 
LA NOSTRA EMPRESA

BENVINGUTS A CARNISSERIA VICTORIA

L'empresa va esser fundada per Miquel Estañol Vila i Victòria Freixenet Porteries als voltants de 1960 sota el nom de "Ca l'Estañol", situat al carrer de l'Església, núm. 2. Uns anys més tard es va ampliar el negoci obrint una nova botiga a l'Avgda. de Montserrat amb el nom de Carnisseria Victòria, on ens trobem actualment.

L'any 2002 Rosa Estañol Freixenet, filla d'en Miquel i de la Victòria, passa a dirigir el negoci i l'any 2010 es reforma totalment l'establiment, transformant-lo en un lloc modern i actual que convida a experimentar agradables sensacions i experiències amb nosaltres.

Durant tots aquests anys hem seguit amb les receptes tradicionals dels nostres productes artesans, pero també hem ampliat l'oferta amb una àmplia gama de nous elaborats per satisfer la demanda dels nostres clients. Els últims anys s'ha apostat fort pel menjar preparat, a punt d'escalfar i menjar, amb molt d'èxit. Pots comprar un bon àpat, diferent cada dia de la setmana, a molt bon preu. Per suposat tot ho elaborem amb productes de proximitat i amb receptes molt casolanes.

També disposem d'una àmplia gama de productes especials per a celíacs : croquetes, canalons, embotits, hamburgueses, botifarres, salsitxes, ...

Ara teniu l'oportunitat de conèixer els nostres productes a través d'aquesta web i podeu fer la vostra comanda tranquil·lament des de casa, sense haver d'esperar tanda i quan us vingui bé passar a recollir-la.